AnnonceLuk annonce
Ingen grund til bekymring over YouTuber

08-07-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Albert Dyrlund kommer til Musik i Havnsø 2019 med sit børnerettede show med alle de kendte sange. Der har dog været lidt bekymring omkring netop hans person set i lyset af YouTuberens seneste musikvideo.

”På baggrund af det seneste mediestunt fra Albert Dyrlunds side, hvor han har været med til at promovere en ny sang, målrettet de ældre unge, er det vigtigt for os at understrege, at det her er et børneshow med den ’rigtige’ Albert Dyrlund”,” siger Kristian Kallenbach fra Musik i Havnsø. 

Ingen grund til bekymring

Han fortæller, at foreningen har været i tæt kontakt med bookingbureauet, som forsikrer, at Albert Dyrlund kommer som den ”gamle” Albert Dyrlund med sine sange og show målrettet børn og unge.

”Det vil også være muligt at møde Albert Dyrlund efter showet, hvor han vil skrive autografer og tage selfies med sine fans,” skriver Foreningen Musik i Havnsø, inden de henvender sig til forældrene:

”Vi kan garantere, at der ikke er nogen grund til bekymring, og at I naturligvis sagtens stadigvæk kan tage jeres børn med op og se Albert Dyrlund. Vi har netop været på Otterup Kræmmermarked for at se showet med egne øjne, og det var en kæmpe succes med en masse glade børn, unge og deres forældre,”siger Kristian Kallenbach.

Inden Albert Dyrlund kommer på scenen, underholder Gurli og Gustav Gris de mindste med deres populære show.

I teltet og på pladsen er der boder drevet af forskellige foreninger. De voksne kan hygge sig med en kop kaffe eller en fadøl, mens ungerne leger og bliver underholdt. Der sælges popcorn, sodavand og slushice, ligesom madboderne med deres store udvalg har åbent.

Støtter lokale foreninger

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for at give alle en uforglemmelig dag. 

”Vi uddeler en del af overskuddet til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det vil vi ikke lave om på. Dog vil vi gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger, så vi er glade for igen i år at kunne bidrage til dette,”fortæller Kristian Kallenbach.

Igen i år samarbejder Musik i Havnsø med flere lokale firmaer med større og mindre sponsorater. Sammen med hovedsponsorerne har det gjort det muligt for foreningen at fortsætte det succesfulde arrangement igen med stort mastetelt.

”Foreningen Musik i Havnsø har, som nævnt, et stort frivilligt korps i gang på dagen. Hvad I ikke kan se er, at mange af dem også har knoklet i månederne op til denne dag, og det hele havde ikke kunnet lade sig gøre uden dette trofaste hjælperkorps. Ingen nævnt - ingen glemt,” slutter Kristian Kallenbach.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0