AnnonceLuk annonce
Kalundborg Gymnasium løber ingen risiko

07-02-2020

Arkivfoto:

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

OPDATERING: Rektor på Kalundborg Gymnasium og HF, Peter Abildgaard, har netop informeret om, at han lige har været i kontakt med den elev, der er hjemme fra skole pt., og er blevet fortalt, at man nu ikke længere er bekymret for, hvorvidt nogen er smittet med en virus i forbindelse med familiemedlemmets rejse. Personens familiemedlem er således heller ikke smittet.

Kalundborg Gymnasium og HF har lige nu en elev, der ikke er i skole, da vedkommende har været i kontakt med et familiemedlem, der har rejst i Østasien og er i karantæne pga. virussymptomer. Det er dog vigtigt at understrege, at eleven IKKE har symptomer, ligesom man ikke ved, om familiemedlemmet overhovedet er syg pga. virus. Der er udelukkende tale om sikkerhedsforanstaltninger fra gymnasiets side.

Kalundborg Gymnasium og HF har en elev, der lige nu ikke er i skole, da vedkommende har været i kontakt med et familiemedlem, der har været i Thailand, og efterfølgende er kommet i karantæne pga. virussymptomer. Eleven har IKKE været på skolen siden, og har IKKE selv symptomer på smitte. Kalundborg Gymnasium har alligevel anbefalet eleven at blive væk, indtil familiemedlemmets symptomers årsag er fundet, hvilket de har skrevet ud i gymnasiets ugebrev, så der ikke skal opstå panik eller misforståelser.

Rektor på Kalundborg Gymnasium og HF, Peter Abildgaard er ikke bekymret, og understreger, at der udelukkende er tale om, at være på den sikre side.

”Der er ingen indicier overhovedet, men da vedkommende selv ringer og fortæller, at man har et familiemedlem, der har været i Thailand, som man har set, og familiemedlemmet efterfølgende har virussymptomer, sikrer vi os. Vi vil hellere forebygge, så jeg har bedt eleven om at blive hjemme til efter vinterferien, og personen har slet ikke været i skole siden kontakten med familiemedlemmet. Men det er vigtigt at understrege, at der udelukkende er tale om en sikkerhedsforanstaltning fra vores side,” siger Peter Abildgaard.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0