AnnonceLuk annonce
Ingen biograf – ingen børnefilmklub

25-09-2020

Repræsentanter fra Kalundborg Børnefilmklub var torsdag forbi med en donation til Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I 50 år har der været børnefilmklub i Kalundborg, og det skal der også helt være fremover, derfor støtter Kalundborg Børnefilmklub Kino Den Blå Engel med 20.000 kr.

Ingen biograf – ingen børnefilmklub, så enkelt kan det siges. Kalundborg Børnefilmklub kan i år fejre 50-års jubilæum, og folkene bag klubben håber da også, at filmklubben fortsætter mange år endnu, men Kino Den Blå Engel er presset økonomisk grundet coronasituationen.

En række både private og erhvervsvirksomheder har støttet biografen økonomisk, og torsdag eftermiddag kom repræsentanter fra Kalundborg Børnefilmklub forbi Kino Den Blå Engel med en donation på hele 20.000 kr.

”I 50 år har børnefilmklubben tages sig af børn og unge fra Kalundborg og omegn, som er kommet her i biografen og set film, og vi vil gerne støtte op om, at det kan fortsætte,” siger Ulla Olsen, formand for Kalundborg Børnefilmklub.

Covid-19 pandemien har udsat starten på denne sæson for børnefilm, men d. 5. oktober er der mulighed for at tilmelde sig til denne sæson, som tæller seks film, to før jul og fire efter jul.

Typisk har Kalundborg Børnefilmklub omkring 1000 medlemmer som hvert år ser film i Kino Den Blå Engel.

Børnefilmklubben er for børn fra 0. til 8. klasse

Læs mere om Kalundborg Børnefilmklub, Klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0