AnnonceLuk annonce
Information om ordblindhed

09-11-2016

NOTA fortæller om ordblindhed på Kalundborg Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard

Har man et barn med ordblindhed, er et vigtigt at kende til sit barns rettigheder. Derfor inviterer Kalundborg Biblioteker til informationsaften omkring ordblindhed.

Kalundborg Biblioteker inviterer forældre til en informationsaften omkring ordblindhed på Kalundborg Bibliotek fredag den 25. november kl.17.

Kommunens læsekonsulent og en repræsentant fra NOTA, Bibliotekar Katrine Bruun Dahl, kommer og fortæller om ordblindhed og de mange muligheder, der findes til at hjælpe børn med ordblindhed. Kalundborg kommunes læsekonsulent, Annette Klint fortæller om ordblindhed, retskrav og undervisning af ordblinde elever. Man får også kendskab til kommunens tilbud til elever i svære ordblindevanskeligheder.

Endeligt får man gode råd til, hvordan man kan støtte sit ordblinde barn, og hvad barnet selv kan og skal gøre.

Nota er det nationale bibliotek for folk med læsevanskeligheder samt videnscenter. Bliv klogere på hvad et barn får ud af at blive indmeldt på Nota, hvilke tilbud der er til de forskellige alderstrin, og hvordan man kan understøtte barnets brug af Nota. Der vil være rig mulighed for spørgsmål undervejs samt bagefter.

Billetter bestilles på Kalundborgbib.dk, hvor du også kan få mere information.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0