AnnonceLuk annonce
Infomøde om LAG-midler - også virtuelt

14-10-2020

Informationsmødet om LAG-midlerne skal afholdes på Café Costa Kalundborg i Kalundborg Havnepark, men bliver også virtuelt, da der max må deltage 20 personer i mødet på caféen.  

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 22. oktober er der informationsmøde om LAG-midlerne på Café Costa Kalundborg – eller hjemmefra. LAG-ordningen fortsætter i 2021, og næste ansøgningsfrist er den 15. december. For at klæde mulige ansøgere bedst muligt på, indbyder LAG Midt-Nordvestsjælland i samarbejde med Kalundborg Kommune og Kalundborgegnens Erhvervsråd til informationsmøde torsdag den 22. oktober. Man kan dog også deltage i mødet hjemmefra grundet COVID-19 situationen.

Corona kaster sin skygge over mange arrangementer således også mødet på Costa Kalundborg den 22. oktober, hvor der er informationsmøde om LAG-midlerne. Antallet af deltagerpladser til mødet er begrænset til 20, og der er krav om tilmelding senest den 20. oktober på Erhvervsrådets hjemmeside under arrangementer eller under begivenheden på Facebook. Man forsøger at livestreame mødet via Erhvervsrådets Facebookside, så det er muligt at følge med fra sofaen eller skrivebordet i sikker afstand, og stadig have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

”Er man ikke tilmeldt på forhånd, får man ikke lov til at deltage. Det kan lyde hårdt, men af hensyn til evt. smitteopsporing, er det vigtigt, at vi har 100 % hånd i hanke med, hvem der fysisk deltager i mødet,” siger sekretariatsleder Michella Schack fra LAG Midt-Nordvestsjælland. 

5,5 mio. LAG-kr. på højkant i 2021

I de senere år har LAG Midt-Nordvestsjælland støttet langt over 100 projekter i området – både almennyttige og erhvervsrelaterede. Efter længere tids usikkerhed har erhvervsminister Simon Kollerup nu lovet, at ordningen fortsætter i 2021. LAG Midt-Nordvestsjælland kan derfor forvente at uddele ca. 5,5 mio. kr. i løbet af 2021. Første chance for at få del i pengene er sat til tirsdag den 15. december kl. 23.59. For at informere om regler og muligheder bliver der altså torsdag den 22. oktober afholdt et informationsmøde på Café Costa Kalundborg. LAG Midt-Nordvestsjælland har allieret sig med Kalundborg Kommune og Kalundborgegnens Erhvervsråd for at sikre den størst mulige udbredelse af budskabet.

Livestream via Facebook

”Vi følger naturligvis alle retningslinjer i relation til Covid-19, så alle kan føle sig trygge ved at deltage. Husk i øvrigt at bære mundbind, da vi jo skal være på en café. Samtidig finder vi det vigtigt, at vi får informeret grundigt om LAG-ordningen, og det er også derfor, at vi har besluttet, at gøre det muligt at følge mødet på helt sikker afstand via vores Facebook-side. Her vil man kunne følge det, mens det foregår og sågar have mulighed for at stille spørgsmål på lige fod med dem, der sidder i caféen. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i mødet og heller ikke har mulighed for at følge det live, vil det være muligt at se en video fra mødet på Erhvervsrådets Facebook-side,” fortæller medarrangør Jens Lerager fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Mødet vil foregå på Café Costa Kalundborg i Kalundborg Havnepark den 22. oktober kl. 9. 

Skulle man være forhindret i at deltage den 22. oktober, afholder LAG også informationsmøder i Holbæk den 20. oktober og i Sorø den 28. oktober. Mere information om dette kan ses på LAG’s hjemmeside www.lag-midtnordvestsjaelland.dk.

Yderligere oplysning om LAG Midt-Nordvestsjælland kan fås hos: Formand Flemming Engtoft Larsen, flemmingengtoft@gmail.com / 51 31 64 56

Yderligere information om informationsmødet kan fås hos: Erhvervschef Jens Lerager, Kalundborgegnens Erhvervsråd, på telefon 30 73 77 31.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0