AnnonceLuk annonce
Info møde om ’bland selv TV’

25-03-2019

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Antennelaug og Yousee inviterer til Åbent Hus hvor der informeres om bland selv tv-pakker. Arrangementet foregår i Kalundborghallen.

Alle kunderne i Kalundborgegnens Antennelaug er inviteret til Åbent Hus nu på onsdag, den 27. marts mellem kl. 15 og 19, i Kalundborghallen, indgang D, hvor man kan møde eksperterne fra Yousee.

Yousee og Kalundborgegnens Antennelaug vil informere om hvordan man kan blande klassiske tv-kanaler og streamingtjenester, som fx Netflix og HBO Nordic.

Hos Kalundborgegnens Antennelaug kan der vælges mellem tre forskellige tv-pakker, og mange har kanaler i fx den store pakke de aldrig ser, de kan så via et pointsystem, konverteres til andre programmer

Til arrangementet oplyses også om en en TV-boks hvor der er mulighed for at sætte dit tv på pause, hvis du bliver forstyrret. Starte forfra, og få det hele med, spole tilbage og se igen, optage dine favoritter og se dem, når det passer dig.

Tjek om du har vundet

Den invitation som kunderne har fået i postkassen kan med fordel medbringes til arrangementet, det er nemlig også en lodseddel, hvor et par heldige kan vinde henholdsvis en Iphone X og et rejsegavekort på 5000 kroner.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0