AnnonceLuk annonce
Indvielse og åbent hus 

12-09-2019

Indvielse og åbent hus på Sct. Olai Kirkegård lørdag den 14. september. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er indvielse og åbent hus på Sct. Olai Kirkegård lørdag den 14 september, hvor en del af kirkegården er blevet lavet om, og nu tages i brug.

På Sct. Olai Kirkegård i Kalundborg har man gennem det seneste år arbejdet på at lave en ny afdeling, og kan nu tilbyde nogle helt nye gravstedsmuligheder. Det er den gamle afdeling G ved siden af trækorset i den østlige ende af Kirkegården, der er blevet omlagt. Området er udlagt i stauder og prydbuske med overstandere af træer og med en stor fælles blomsterplads i midten af området.

Der er både kendt kiste og urnegravsteder, samt anonym kiste og anonym urneplads. Det specielle ved anonym kiste og anonym urneplads i denne afdeling er, at der kan tilkøbes en mindesten.

Sten- og billedhugger, Steen Jensen, der har lavet monumentet til den nye afdeling, kommer og indvier afdelingen kl. 11 lørdag den 14. september.

Sct. Olai Kirkegård er ikke blot en Kirkegård, det er også en Grøn oase i Kalundborg, som mange benytter til en spadseretur og et sted at fordybe sig i de rolige omgivelser.

Lørdag den 14. september er kirkegårdskontoret og alle andre faciliteter på Sct. Olai Kirkegård altså åbne fra kl. 10 – 12, og alle er velkomne til at kigge forbi. Der vil være kaffe/the/vand og kage samt flødeboller fra Spangsberg til alle. Ligesom børnene kan være med til at fodre guldfiskene kl. 11.30.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0