AnnonceLuk annonce
Indvielse af Fælleshus og Café 

07-02-2020

Det nye fælleshus i Kalundborg Havnepark. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 21. februar er der indvielse af det nye fælleshus og den moderne og hyggelige Café Costa Kalundborg i Kalundborg Havnepark. 

Det nye område omkring fælleshuset er den næste del af Kalundborg Havnepark, der står færdig, hvilket bliver fejret den 21. februar kl. 15.30 i havneparken. Mod havnefronten åbner Costa Kalundborg Kaffe - en hyggelig og moderne café og kafferisteri. På åbningsdagen vil der være smagsprøver på den gode kaffe og New Zealandske partypies.

Området er skabt i et samarbejde mellem borgerne, Kalundborg Kommune, Kalundborg Forsyning og Novo Nordisk, og er bl.a. blevet forskønnet ved nedrivning af taxabygningen, nye parkeringsforhold, bedre toiletfaciliteter og et overdækket fælleshus til offentlig brug. Der er ydermere indgået et særligt samarbejde med Kalundborg Forsyning, da pumpestationen fortsat bliver bevaret. De har bidraget til forskønnelse af området med bl.a. Costa Kalundborgområdet med sand og palmer til afslapning. 

Interaktiv væg

Novo Nordisk har sponsoreret et interaktivt element til leg og læring, som motiverer til mere fysisk aktivitet. Væggen er klar til brug, og kan afprøves i forbindelse med indvielsen, ligesom den  kan tænkes ind i undervisningsforløb, hvor bevægelse og faglighed kombineres. Den tilgås via en app, hvor man kan vælge eller udvikle aktiviteter.

Fælleshuset indeholder et madpakkerum med siddepladser og adgang til vand, som kan bruges af alle havneparkens brugere. Der er nu også tre permanente toiletter, hvoraf det ene er handicapvenligt. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0