AnnonceLuk annonce
Indsigtsrige og sjove arrangementer

24-01-2021

Med humor fortæller Lindy om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion, til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Lindy Aldahls foredrag plejer at være meget populære.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Bibliotekers arrangementsprogram for foråret 2021 er fyldt med indsigtsrige og sjove arrangementer. Ole Glahn, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, har skrevet forord til kataloget, og nævner bl.a. den populære Biblioteksklub, som en kulturel revolution. 

Oplev blandt andre forfatter og Psykolog Marie Brixtofte, datter af afdød og forhenværende Borgmester Peter Brixtofte. Marie kommer til Ubby Bibliotek og Forsamlingshus den 23. februar og fortæller om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker. Hun giver sit publikum en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far og hans omdømme. 

Den 25. februar kan Poul Duedahl opleves med foredraget ”Den fjerde rytter”. Foredraget bygger på bogen af samme navn, og fortæller hele historien fra de første epidemier blandt de tidligste stenalderbønder til, at hele verdens befolkning blev ramt af COVID-19.

Den prisbelønnede Forfatter Dy Plambeck kommer på besøg i Kalundborg Hallen den 4. marts med et foredrag, der er bygget op omkring hendes seneste roman ’Til min søster’. Romanens handling er dels bygget op omkring Kalundborg og er en stærk fortælling om søsterskab, moderskab og galskab. Det handler om begær, brutalitet og om retten til at lade sin stemme blive hørt. Dy Plambeck fik Politikens Litteraturpris for romanen ’Til min Søster’.

Den 8. marts kommer tv-kendissen Lindy Aldahl forbi med foredraget ”før og efter rigtige mænd”. Med humor fortæller hun om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion, til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. 

Michael Winckler har udarbejdet et musikalsk foredrag om sin far Gustav Winckler, som går under navnet ’Hele Danmarks Gustav’. Under foredraget kommer Michael Winckler med hyggelige anekdoter, skinbarlige sandheder og gyldne øjeblikke omkring Danmarks største dansktopsanger. Foredraget foregår den 11. marts i Biblioteksinfo Vesterlunden.

Man kan også glæde sig til en aften med den populære tv kok Claus Holm, som 30. marts besøger Ubby Forsamlingshus med foredraget 'Mit livs opskrift', hvor den populære kok åbner op for sin mere sårbare side.

Billetter til de mange arrangementer bestilles på bibliotekets hjemmeside, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0