AnnonceLuk annonce
Indoor Fitness i Kalundborghallen

28-09-2016

Outdoor Fitnees er blevet til Indoor Fitness.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg-IF har, med stor succes, haft ”Outdoor Fitness” i Munkesøen hele sommeren, men nu er det blev tiden hvor Fitness flytter indendørs, og der er stadig mange tilbud.

Mandag og torsdag aften mødes op mod 120 gymnaster til, hvad der gennem tiderne har haft forskellige navne som fx Skigymnastik, Gymnastik og motion, men i år har skiftet navn til ”Indoor Fitness”

Det er en blandet skare af børn, kvinder og mænd i alle aldre der får sved på panden i en time.

Nogle kommer for at være klar til den kommende ski-sæson, andre for at holde formen ved lige nu, hvor det er blevet for mørkt til at løbe i skoven om aftenen, nogle bare for at få rørt sig, men fælles for alle er, at de har det sjovt med gymnastikken og hinandens selskab.

Idéen med Fitness er, at der er plads til alle. Her er ingen dresscode, og der er plads til alle. Ikke medlemmer er velkomne til at komme et par gange for at lodde stemningen.

Alle er medlemmer af Kalundborg-if, som også har løbetræning 3-4 gange om ugen, således også torsdag, men medlemmerne kan nu i år nå det hele, da tiderne er flyttet således, at torsdagens Fitness ligger klokken 19 til 20. Det lidt senere tidspunkt giver samtidig chance for, at folk der arbejder til sent forhåbentlig har en mulighed for at være med.

Mandag er det fra kl. 18 til 19 som det har været de senere år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0