AnnonceLuk annonce
Indbrudstyve stjal bil og designermøbler

29-10-2018

Af Jens Nielsen

Indbrudstyve har været lidt for aktive i løbet af weekenden, der er både stjålet tøj, en bil og designermøbler.

Et sommerhus på Vollerup Havvej i Vollerup, har i weekenden haft ubudne gæster. En rude i en terrassedør er aflistet, formentligt med et koben eller en skruetrækker, og har givet en eller flere gerningsmænd adgang til sommerhuset.

Fra stedet er stjålet 7 Y stole og 5 PH lamper. Der har været færden i køkken, spisestue og stuen, hvorfra designermøblerne mangler.

Politiet har sikret sig et såleaftryk på stedet.

Bil stjålet

Fra et sommerhus på Jacobsvej i Kaldred er der stjålet et nøglebundt med nøgler til bil, hus og cykel.

Gerningsmanden har efterfølgende stjålet sommerhusejerens Ford Mondeo fra 2015 samt en trailer.

Gerningsmanden er kommet ind i sommerhuset ved at knuse en rude i terrassedøren.

En villa på Hestehaven i Kalundborg har også været besøgt af indbrudstyve i weekenden.

To døre er brudt op for at skaffe adgang til huset. Der er spor efter færden i stue og soveværelse, idet skabe og skuffer var gennemrodede, og der var spor efter nedtagning af lampe over spisebord i køkkenalrum.

Fra stedet er stjålet: Lampe , Ipad , Fjernbetjening b&o remote one , Kontanter. Bilnøgle til Audi a4, 3 jakker - Hilfiger og marlboro , 1 Hilfiger vest , 1 fusion løbejakke , 1 Garmin løbeur , 1 IPhone SE , 1 IPhone 5 , 1 HTC mobiltelefon , 1 peak performance skijakke , 1 HP laptop , 2 Hilfiger skjorter .

Stole og gulvlampe stjålet

Fra et sommerhus på Havrevænget, Dalby Strand, er der stjålet stole og en gulvlampe. Gerningsmanden har opbrudt et køkkenvindue med et koben, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0