AnnonceLuk annonce
Indbrudstyve har gennemrodet flere boliger

14-11-2016

Af Jens Nielsen

Ukendte indbrudstyve har haft en travl weekend, flere steder i kommunen har der været indbrud i boliger hvor alt er blevet gennemrodet.

Gørlevområdet har i den seneste tid været plaget af mange indbrud i firmabiler, nu har der også været indbrud i to villaer i løbet af weekenden.

På Stigsager i Gørlev har ukendte gerningsmænd brudt et badeværelsesvindue op i et hus. Hele huset er gennemrodet, fra stedet er stjålet tre ure af mærket Hilfiger. Gerningsmanden eller mændene har forladt boligen vis terrassedøren.

Et andet sted i Gørlev, på Tværstien, er et vindue til soveværelset brudt op, også her har gerningsmanden eller mændene været i hele huset. Fra stedet er stjålet smykker og 2200 kr. i kontanter.

I Jerslev, på Bøgevej, har der også været ubudne gæster, her er et vindue til et værelse brudt op og der har været færden i hele huset, alle skabe og skuffer er gennemrodet. Fra stedet er stjålet kontanter og sølvtøj.

Det er ikke kun i den sydlige del af kommunen at indbrudstyvene har været på spil, også to steder i Kalundborg har der været indbrud i to lejligheder.

En sten er kastet gennem en glasdør til en lejlighed i Skibbrogade, gerningsmanden har været rundt i hele lejligheden, men tilsyneladende er der intet stjålet.

Fra en lejlighed på Klosterparkvej er der stjålet smykker og en Macbook Air. Her er gerningsmanden kommet ind ved at knuse en rude i en vestvendt altan og en rude i en terrassedør, med en brosten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0