AnnonceLuk annonce
Indbrudstyve forsøgte at trække varer op igennem taget

09-12-2019

Af Jens Nielsen

Kalundborg Skov Park Have i Elmegade i Kalundborg har natten mellem torsdag og fredag haft forsøg på indbrud.

Ukendte gerningsmænd har været på spil hos Kalundborg Skov Park Have i Elmegade, hvor de har forsøgt at begå indbrud på firmaets lager.

Der er forsøgt indbrud ved at bøje nogle stålplader på siden af bygningen, hvilket ikke lykkedes. Derefter er der slået hul i nogle tagplader, hvorfra gerningsmændene ville trække varer ud, men det er dog mislykkedes, og derfor er der intet stjålet.

Gerningsmændene har klippet hul i det hegn som er rundt om virksomheden, og det er formentligt her de er kommet ind og ud fra matriklen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kåre Antonsen oplyser at der er ros til politiet for at komme med det samme og være meget effektive. Samtidig  er det svært for indbrudstyve at trænge ind i bygningen, som har tolags vægge, derudover er der installeret et meget omfattende alarmssytem som inkluderer tågesikring af alle bygningsdele - det gør at alle lokaler fyldes på maksimalt 10 sekunder inklusive lageret.

Tilbage i oktober måned sidste år havde virksomheden også indbrud, her lykkedes det gerningsmændene at slippe afsted med ni motorsave.

Indbrud på skole

Tømmerup Fri og Efterskole har også haft ubudne gæster. Fra stedet er stjålet flere blå Bosch boremaskiner og der er forsøgt at tage en søjleboremaskine fra stedet.

En nabo til skolen oplyser at, en sølvfarvet Peugeot havde holdt foran skolen og to personer havde læsset køretøjet og var kørt fra stedet.

Eventuelle oplysninger til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0