AnnonceLuk annonce
Indbrudstyv overrasket af datter

06-01-2020

Af Jens Nielsen

En lejlighed i Kordilgade har været udsat for indbrud, gerningsmanden blev overrasket af anmelderens datter. i weekenden har der også været indbrud på kirkekontoret ved Særslev Kirke, her blev indbrudstyven anholdt.

En lejlighed i Kordilgade var fredag formiddag udsat for indbrud. En bagdør til køkkentrappen blev sparket op og gav adgang til lejligheden. Der var spor efter færden i køkken og værelse, idet skuffer og skabe fremstod rodede, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Gerningsmanden var blevet overrasket af anmelders datter, som var hjemme, hvorefter han løb fra stedet. Der er stjålet et par briller af mærket Rayban, et par briller af mærket Lindbergh, et ur af mærket Omega, et ur af mærket Citizen, og et Apple Watch. Anmelders datter gav følgende signalement af gerningsmanden: Mand, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, iført sorte sko, sorte bukser, sort regnfrakke, sort halsedisse samt sort hue.

Indbrud i kirkekontor

I weekenden har der også været ubudne gæster i kirkekontoret til Særslev Kirke i Snertinge. En rude er knust til kontoret. Alt er gennemrodet, og fra stedet er fjernet en printer samt en del andre  effekter umiddelbart af meget af lav værdi, oplyser politiet.

En gerningsmand blev anholdt uden for kirken i besiddelse af effekterne. Indbrudstyven har også været hos naboen til kirken, herfra er der stjålet en blå sækkevogn, en gødningsdunk samt en hvid reol.

Fra et skur på Egeskovvej, Havnsø Strand, er der stjålet en buskrydder, en webergrill, en sav samt fire fiskestænger

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0