AnnonceLuk annonce
Indbrudstyv blev tilbageholdt af vidner

19-08-2019

Af Jens Nielsen

47-årig mand forsøgte natten til mandag at begå indbrud i kiosken på Skolevej i Svebølle. Manden blev tilbageholdt af vidner til politiet ankom.

Natten til mandag, kl. 00.31 forsøgte en mand at begå indbrud i en kiosk på Skolevej i Svebølle ved at knuse ruderne i hoveddøren.

Flere vidner på stedet så gerningsmanden og råbte ham an, for at få ham til at stoppe. Ejeren af kiosken kom til stedet, hvor han også forsøgte at forhindre indbruddet.

Indbrudstyven angreb i den forbindelse den 47-årige kioskejer og slog ham i ansigtet. Den mistænkte blev herefter tilbageholdt af andre vidner på stedet indtil politiet kom frem.

Den mistænkte, en 47-årig mand fra lokalområdet, blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud og vold mod kioskejeren. Den 47-årige var påvirket af spiritus i en sådan grad og havde skader på sin fod, formentlig på grund af spark mod kioskens ruder. Han blev derfor taget med på skadestuen, hvor han fik behandling. Herefter blev han afhørt på stationen, hvorefter han blev løsladt. Han er fortsat sigtet i sagen, og vil høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0