AnnonceLuk annonce
Indbrud i restaurant

14-01-2019

Af Jens Nielsen

Den kinesiske restaurant Sheng Hua i Kalundborg har haft ubudne gæster. Politiet efterlyser en mand på 25-30 år.

Et vindue til køkkenet er brudt op hos Restaurant Sheng Hua, Bredgade i Kalundborg. Indbruddet er sket tidlig fredag morgen, omkring klokken fem.

Gerningsmanden har kun været ved kasseapparatet, hvorfra der er stjålet sedler og mønter.

Gerningsmanden er fanget på overvågningskameraet og beskrives af Midt- og Vestsjællands Politi med følgende signalement:

Mand, ca. 25-30 år, ca.170-175 cm høj, kraftig af bygning, iført mørke joggingbukser og mørk jakke med hætte og refleksstreg nederst på ryggen, mørk kasket med trekantet mærkat, mørke kondisko.

Eventuelle oplysninger i forbindelse med indbruddet til politiet på tlf. 114.

Flere indbrud i weekenden

Midt- og Vestsjællands Politi har modtaget flere anmeldelser om indbrud i weekenden rundt om i Kalundborg Kommune, Bl.a. er der stjålet kontanter, smykker og en bærbar pc fra en adresse på Hovedgaden i Viskinge. Et stuevindue er brudt op og alle rum i huset er gennemrodet, på nær gangen, hvor en hund befandt sig.

Hele huset var også gennemrodet på en landejendom på Gierslevvej i Løve, hvor ukendte gerningsmænd har opbrudt et vindue til et bryggers. Fra stedet er stjålet en pung og forskellige guldsmykker.

Indbrudsforsøg på skole

To unge mænd på 20-25 år blev fanget på et overvågningskamera da de i weekenden forsøgte at bryde ind på Svallerup Skole.

De to unge mænd kom aldring ind på skolen, trods to forsøg på at bryde både et vindue op til en fordelingsgang og derefter et vindue på en kælderdør.

De to unge beskrives som almindelig af bygning, iført mørke jakker med hætter.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0