AnnonceLuk annonce
Indbrud i julen

27-12-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Julen over har der været indbrud flere forskellige steder i kommunen, og der er stjålet en del.

I Kalundborg har tyven(e) fået adgang til et hus på Gl. Nyrupvej via terrassedøren i huset, hvor de har knust ruden, og har lavet et 10cm bredt hul i ruden ved håndtaget. Ved at række hånden gennem døren og åbne indefra, er man kommet ind i huset, hvor man har gået rundt i hele huset, dog har tyvene intet rørt eller taget i stueplan. Man har til gengæld gennemrodet skuffer og skabe på 1.sal, rykket en kommode på værelse ud fra væggen, og gennemrodet smykkeskrin i soveværelset på 1.sal. Ejerne er ved at danne sig et overblik over, hvad der er stjålet. Tyven(e) er kommet ud samme sted som de kom ind.

Også på Stejlhøj i Kalundborg har man opbrudt ståldør på den østlige side af Jysk Sengetøjslager, hvor man har stjålet dyre dyner m.

I Hovedgaden i Høng har tyv(e) knust en rude i bagdør til guldmedie. Her er stjålet personalejulegaver i form af kontanter, ellers har man pt. intet overblik.   Et andet sted i Hovedgaden i Høng har der også været forsøg på indbrud, tyven(e) kom dog aldrig ind.

På Rævlingevej i Gørlev har der været indbrud i sommerhus, hvor man har brudt hoveddøren op. Her har man gået rundt i alle husets rum, og har gennemrodet skabe og skuffer. Der er stjålet adskillige ting, bl.a. tv, pilleovn mm.

Heller ikke i Svebølle har man kunne have sine ting i fred. Her har man forsøgt at bryde en bagdør op i en villa, dog er man kommet ind via opbrudt vindue i køkken. Tyven(e) har færdes i alle rum, skabe og skuffer er åbnet og gennemrodet. Der er bl.a. stjålet X-bokse fra børneværelserne samt bærbare computere, Macbook. Diverse makeup produkter samt parfumer i ubrudt emballage, fjernbetjening til Apple TV, Luftpistol mm.

Også på Pilekrogen i Svebølle har man knust en rude i hoveddøren, og er derefter gået rundt i hele huset. Man har her stjålet en rød Renault 19 med reg.nr. PB51781. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0