AnnonceLuk annonce
Indbrud i flere forretninger

11-02-2019

Af Jens Nielsen

Flere forretninger i Kalundborg har i weekenden haft indbrud, også i Kalundborghallen har der været ubudne gæster.

Asgers Fisk, XL-Byg og Anskjær Gardin og Modestoffer har i weekenden haft indbrud.

Hos Asgers Fisk er døren brudt op, formentligt med et koben, oplyser politiet. Der har været færden i hele forretningen og kontoret er gennemrodet. Fra stedet er stjålet et mindre kontantbeløb og en bærbar computer.

Hos XL-Byg i Bredgade er et vindue brudt op, og der har været færden i et enkelt rum. En skuffe er gennemrodet og papir smidt på gulvet, men der er ikke umiddelbart stjålet noget. Politiet har flg. signalement af gerningsmanden: Mand, 175-180cm, mørk i huden, iført en mørk hættetrøje med hætten trukket op.

Hos Anskjær Gardin og Modestoffer i Kordilgade er hoveddøren til forretningen brudt op. Disken og pengekassen er gennemrodet, men der er ingen oplysninger om der er stjålet noget fra stedet.

Indbrud i Kalundborghallen

Natten til fredag, kl. 01.20, blev tyverialarmen aktiveret i Kalundborghallen, da en terrassedør til et personalerum blev brudt op. Der er spor af færden i personalerum, kontor og forhal, men politiet har endnu ikke et overblik over hvad der eventuelt er stjålet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0