AnnonceLuk annonce
Ildsjæle indstillet til pris

20-08-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Røsnæs Udvikling & Beboerforening (RUB) er netop blevet indstillet til HomePrisen 2018 af havnefoged, Michael Høy, for deres mange fine projekter på Røsnæs.

Havnefoged, Michael Høy, skriver blandt andet i sin indstilling af RUB til HomePrisen 2018:

”Den udvikling RUB har igangsat, fortjener foreningen og dens folk at blive hyldet for. Foreningen har gennem mange år demonstreret den store forskel, som frivillighed kan have for et lokalområde. Man har arbejdet målrettet med det store naturoplevelsesprojekt Røsnæs Rundt. Et arbejde, der har strakt sig over syv år, og det har lykkedes at få rejst over 17 mio. kr. RUB har evnet at få inddraget øvrige lokale foreninger, kommune, det lokale erhvervsliv. Røsnæs Rundt er blevet noget, folk taler om – og ikke kun i Kalundborg Kommune. Røsnæs Rundt samler os og gør os stolte over vores lokaleområde. Vinterbaderne, som nu holder til i det Maritime hus skabt af foreningen, er gået fra 10 til over 200 medlemmer. Der er opstået en kajakklub med knapt 40 medlemmer. Foreningen har støttet etableringen af Røsnæs Friskole, står for pasning af Røsnæs Fyr og café med over 100 frivillige personer. Der kommer ca. 200.000 besøgende på en sæson. Besøg Fyret, Møllen, Vingården, Golfbanen, Havnen eller et af de andre spændende steder. Aktivitetshuset på havnen er et nyt flot projekt. Det er en kunst at kunne begejstre og aktivere andre, og samtidig får grupper af mennesker til at spille hinanden gode. Røsnæs Udvikling & Beboerforening (RUB)kan denne kunst, og derfor fortjener RUB at få Home prisen 2018.”

Med homePrisen fejrer man, at de mange lokale ejendomsmæglere i Home ofte oplever lokal stolthed rundt omkring i det danske land. Netop den stolthed tilfører energi og nye borgere til mindre byer, og det hylder Home med deres pris. 

Førstepræmien modtager 30.000 kr., andenpladsen 20.000 kr., mens tredjepladsen lyder på 10.000 kr. Både 1. og 2. præmien på hhv. 30.000 kr. og 20.000 kr. vælges af en jury. Publikumsprisen, som er det projekt med flest stemmer, vinder 10.000 kr. Så vil man, at RUB vinder publikumsprisen, skal man altså aktivt gå ind og stemme på foreningen på home.dks hjemmeside.

Læs mere på www.homeprisen.home.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0