AnnonceLuk annonce
Ild i affaldscontainer ved daginstitution

06-06-2019

Torsdag morgen var Vestsjællands Brandvæsen en tur forbi Eventyrhuset i Kalundborg, da en affaldscontainer var brændt ned. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Her til morgen, torsdag, blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt ud til en brand i en affaldscontainer lige ved den integrerede daginstitution Eventyrhuset på Klosterparkvej i Kalundborg. Branden var imidlertid slukket, da brandvæsen og politi ankom.

Torsdag morgen kørte Vestsjællands Brandvæsen af sted med udrykning til Eventyrhuset, der er en vuggestue og børnehave beliggende på Klosterparkvej i Kalundborg, da de havde fået af vide, at en affaldscontainer brændte. Det havde den også gjort, men containeren var brændt, ilden var gået ud, og der var således kun aske tilbage af containeren.

Pædagogen fra vuggestuen Toppen, der ringede 114 havde ganske vidst sagt, at det ikke hastede, men politiet vurderede, at man hellere måtte sende brandvæsenet af sted med udrykning til institutionen, hvor en masse børn her til morgen blev afleveret, ligesom ugens andre dage.

Brandfolkene kunne således også konstatere ved ankomst, at ilden var gået ud i containeren, der var brændt helt ned. De gav askebunken noget vand for en sikkerheds skyld, og gjorde sig klar til at køre derfra igen. 

Årsagen til branden vides endnu ikke.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0