AnnonceLuk annonce
Ikonisk morgenmadsprodukt købt af Gørlev firma

10-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

”Hele Danmarks morgenmad siden 1898”.Sådan stod der i mange år på OTA Solgryn-pakkerne. Den ikoniske spise blev imidlertid solgt til det amerikanske firma PepsiCo, men er nu for få uger siden kommet tilbage på danske hænder, da Crispy Foods i Gørlev har købt ’havregrynspakken med solen på’.

Crispy Food, der ligger i Gørlev, har netop købt OTA Solgryn fra amerikanske PepsiCo. Dermed er et af Danmarks mest ikoniske brands igen danskejet, og Crispy Food tager nu fat på at bygge videre på over 120 års succeshistorie med havregrynspakkerne med solen på. 

Pakken med den gule sol og de røde og hvide farver er blevet et symbol for dansk, sund morgenmad, og hvad enten man forbinder OTA Solgryn med Helge Kjærulff-Schmidt, Ove Sprogø eller Michael Laudrup, er det er et produkt og en smag, som næsten alle danskere kender. I en årrække har Quaker under PepsiCo ejet det danske ikon, men er altså igen tilbage i danske hænder. 

”Vi har købt Solgryn, fordi det høje positive kendskab til et sundt kvalitetsprodukt tiltaler moderne forbrugere. Det er vanskeligt at finde stærkere danske brands end netop Solgryn, og strategisk passer det perfekt sammen med vores øvrige morgenmadsprodukter,”siger Christian Bring, CEO for Crispy Food og Nakskov Mill Foods i en pressemeddelelse. 

OTA Solgryn så dagens lys i 1898, dog under navnet AVENA. I 1933 blev navnet ændret til OTA Solgryn., som altså nu ejes af Crispy Food i Gørlev.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0