AnnonceLuk annonce
Igen klar med online bankospil 

04-10-2020

Fremover er der også mulighed for at købe bankohæfter hos Gørlev Legetøj, Algade 23 i Gørlev. Her formand for H.F. Vestsjællands Venner Niels-Erik Sørensen sammen med Mette Trane fra Gørlev Legetøj. Privatfoto

Af Jens Nielsen

H. F. Vestsjællands Venner er sammen med TV-Kalundborg igen klar med online bankospil, første gang mandag d. 12. oktober, kl. 18.30.

I foråret da coronapandemien lukkede landet ned startede H. F. Vestsjællands Venner i samarbejde med TV-Kalundborg.dk online bankospil, hvor deltagerne sidder hjemme i deres egne stuer med bankoplader og kaffekopper, og så bliver selve bankospillet livestreamet.

Det blev en stor succes og nu er sommerpausen overstået, så derfor startes der op igen med banko på nettet, første gang bliver mandag d. 12. oktober kl. 18.30.

Niels-Erik Sørensen toner frem på folks computere, telefoner og tablets, klar til at læse banko tallene op, og når der så er banko, så tager man sin telefon og ringer.

”Vi har fået rigtigt mange henvendelser om hvornår vi starter op igen med banko på nettet, så derfor har vi besluttet at vi starter mandag d. 12. oktober,” siger Niels-Erik Sørensen, formand for H. F. Vestsjællands Venner, og fortsætter,

”Vi har valgt at afvikle bankospillet om mandagen, da vi fortsat spiller almindelig banko på Postgaarden om onsdagen.”

Præmier for 5.500 kr. hver gang

For at deltage i online bankospillet skal man købe et eller flere bankohæfter med hver 10 spil, i kiosken i Kvickly eller Meny eller hos Gørlev Legetøj, Algade 23, Gørlev.

Prisen for hvert bankohæfte er kr. 75,-, og der kan købes alle de bankohæfter man har lyst til.

Der spilles så 10 spil, og der er præmie til første deltager i hvert spil med en fuld række som kommer først igennem på telefonen, som vinder kr. 150,- og så er der præmie til fuld plade i hvert spil, her er præmien på kr. 400,-

Så i alt er der præmier i bankospillet for hele 5.500 kr. hver gang, der udbetales som gavekort til henholdsvis Meny og Kvickly i Kalundborg.

Bankohæfterne er til salg fra mandag morgen i både Meny og Kvickly i Kalundborg, samt hos Gørlev Legetøj i Gørlev.

Selve bankospillet livestreames på TV-Kalundborg.dk, så deltagerne går ind på nyhedssiden TV-Kalundborg.dk og trykker sig ind på bankobilledet, så begynder spillet, første gang mandag d. 12. oktober kl. 18.30.

For at deltage i bankospillet er det et krav fra spillemyndighederne at man er medlem af H. F. Vestsjællands Venner, er du ikke allerede medlem, så send kr. 10,- på mobilpay til nr. 28 90 75 26, så er du medlem det næste år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0