AnnonceLuk annonce
Igen hærværk på skole

09-04-2020

Udover at to pulverslukkere er tømt, flyder området med affald efter at unge var samlet ved skolen onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hvidebækskolen i Jerslev har igen været udsat for hærværk, det er kun en måned efter, at der blev sat ild i en affaldscontainer.

I følge naboer til Hvidebækskolen var en gruppe unge samlet på skolens område onsdag aften, hvor der bl.a. blev drukket øl og spiritus.

Ud over at de unge ikke mente, at det var nødvendigt at samle deres affald op, så er der også tømt mindst to pulverslukkere i området.

Hvor pulverslukkerne stammer fra vides ikke, men forhåbentligt er der ingen som får brug for dem i forbindelse med en brand, for den ene er smidt i en hæk, den anden er smidt på en gangsti ved skolen, og begge er tømt.

Det er kun en måned siden at der sidst var hærværk på Hvidebækskolen, dengang blev brandvæsenet tilkaldt, da der var sat ild i en stor affaldscontainer, ligesom et bord-bænkesæt var slæbt ind foran en dør til skolen, og en stor blomsterkumme var smadret lige foran døren.

Hærværk på skole fredag aften


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0