AnnonceLuk annonce
Idræt og sundhed i Kalundborgs gader

01-09-2018

 

Børn der spiller fodbold i havneparken under BEVÆG festivalen i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag har der været sundheds- og idrætsfestival i Kalundborg hele dagen, og de forskellige steder blev besøgt af mange interesserede.

BEVÆG hedder sundheds- og idrætsfestivalen, der i dag pyntede i Kalundborgs gader i midtbyen. 68 aktører inviterede til en festival med fokus på sundhed for både krop og sjæl.

Det var masser af bevægelse, idræt og fællesskab i Kalundbrog midtby i dag. Stande og aktiviteter var åbne hele dagen, og der var bl.a. sunde snacks og gode snakke at spotte i de små boder. Ligesom man kunne prøve alverdens sportsgrene, eller få en snak med en af de mange frvillige fra alle de foreninger, der deltog. Tobias Larsen, der er Danmarksmester i fodboldtricks var også en tur forbi Kordilgade for at vise tricks.

BEVÆG er blevet til i samarbejde mellem Kultur & Fritid, Sundhedsstaben samt en række repræsentanter fra frivillige foreninger med det formål, at sætte fokus på de mange muligheder, der er i kommunen for at blive en del af et fællesskab, og at gøre noget for sin sundhed. Festivalen finansieres af midler fra Ældre- og sundhedsudvalgets samt Kultur- og fritidsudvalgets puljer. De to udvalgsformænd Peter Jacobsen og Ole Glahn bød i øvrigt velkommen, og åbnede dermed festivalen i formiddag i henholdsvis havneparken og Solskinspladsen.

"Der er en rig tradition for foreningsliv i Kalundborg, og det er vi stolte af. Men i dag kan man også fysisk prøve nogle af alle de ting, som de forskellige foreninger kan tilbyde, og ikke mindst få en god snak med de forskellige mennesker i foreningerne. Samtidig vil jeg også gerne takke alle aktørerne, der bruger mange timer på en dag som denne - i idrættens og sundhedens tegn," sagde Ole Glahn (R) bl.a. i sin åbningstale.

Noget for alle

Til festivalen var der noget for alle. Karate, dans, hockey, håndbold, fodbold, legestueaktiviteter, sæbekasseløb, bål, fægtning, sanselege, løb og meget mere. Ligesom der var mulighed for at få tjekket sin fedtprocent, sine fødder eller bodyage. Eller man kunne også få en kort afspændingsbehandling, få råd om træning eller et godt råd om rygestop. En lang række foreninger havde information om deres arbejde, dette gjaldt både idrætsforeninger, patientforeninger og frivillige sociale foreninger. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0