AnnonceLuk annonce
Idræt For Livet

25-09-2018

Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

RGI har i den sidste måneds tid, som noget nyt, haft ’Idræt for livet’ på programmet tirsdag formiddag. Det er idræt for mænd og kvinder 50 plus. 

Raklev Gymnastik og Idrætsforening, RGI har i den sidste måneds tid kørt et samarbejde med DGI, ’Idræt for livet’, der er motion om formiddagen i Røsnæshallen, for damer og herrer over 50. Alle kan deltage, uanset om man er i god form eller "kageform". Der er opvarmning, og derefter vælger deltagerne, hvad de vil lave. Det kan fx være bordtennis, tæppecurling, hockey, håndbold osv.

”Det eneste, det kræver er et smil på læben, noget behageligt løst tøj og et par gummisko. Vi har allerede en hel del, der kommer, men vi vil gerne have endnu flere med. Det er hyggeligt, og man får sved på panden. Vi har dog ikke et fast skema, man beslutter selv fra gang til gang, hvad man vil lave. Nogle gange er der rigtig mange, andre gange færre. De fleste er pensionister eller efterlønnere,” fortæller Gitte Nordbo Keller, der er formand i RGI.

Har man lyst, kan man komme ud i Røsnæs Hallen tirsdag formiddag kl. 10. Alle er velkomne, og man behøver ikke tilmelde sig på forhånd. Tilmelding finder man ud af, når man ankommer. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0