AnnonceLuk annonce
Mange ville snakke energiløsninger til minimesse

05-09-2020

Tom Johansen, tv, havde travlt med at snakke energiløsninger med gæsterne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj på Agertoften i Gørlev, trak mange mennesker til, især nye tilskud til installation af varmluftanlæg, var der stor interesse for.

Det var meget svært at finde en parkeringsplads på Agertoften i Gørlev omkring lørdag middag. Rigtigt mange havde nemlig lagt vejen forbi Urhøj for at opleve det nyeste indenfor energiløsninger, lige fra varmepumper, pilleovne og pillefyr, men også det nyeste i moderne vandhaner og blødgøringsanlæg.

Det var 6. år i træk at Gørlev virksomheden inviterede til minimesse, i år med udfordringer i forhold til corona situationen.

”Vi har en ung mand siddende udenfor med to tælleapparater, så kan han tælle dem som går ind og dem som går ud, og så må der ikke være mere end 100 i forskel, vi må nemlig ikke være mere end 100 samlet på en gang,” fortalte Tom Johansen, indehaver af Urhøj.

En lang række af leverandører og samarbejdspartnere var mødt op med ekspertise og rådgivning, ligesom medarbejderne hos Urhøj stod klar med svar på gæsternes spørgsmål.

”Det som har den store interesse i år, er det tilskud som regeringen kommer med i forbindelse med installation eller udskiftning af luft-vand varmepumper, jordvarme, men faktisk også til flis-, pille- og halmkedler. Vi vil gerne give et tilbud nu, så når tilskudsordningen er klar, så kan vi begynde hos kunden,” fortalte Tom Johansen.

Til minimessen hos Urhøj deltog også en række af firmaets samarbejdspartnere, lige fra landbrugsmaskiner, vognmandsforretning, kloakmestre, til reklame og arbejdstøj.

Og som vanligt blev der budt på store grillpølser og en tår at drikke, her var køen ekstra lang.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0