AnnonceLuk annonce
I kø efter donuts

25-06-2020

Ruken Öztürk åbnede torsdag sin helt nye forretning 'Donutville' Skibbrogade i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag formiddag slog Ruken Öztürks dørene op til sin helt nye forretning ’Donutville’ i Skibbrogade. Kunderne stod i kø for at komme ind og købe donuts.

22-årig Ruken Öztürk har længe gået med drømmen om at blive selvstændig, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Torsdag formiddag kunne hun for første gang låse døren op til sin nye forretning 'Donutville', Skibbrogade 3, tæt på havneparken.

På forretningens facebookside havde Ruken Öztürk lovet en gratis donut til de første 100 kunder, og det tilbud var der mange som tog imod, så der var kø uden for forretningen kort tid efter åbningen.

Amerikansk retro

Det er som at være med i en amerikansk film når kunderne træder ind i 'Donutville', bl.a. vil kunderne møde Ruken Öztürk i klassisk 50’er inspireret tøj.

Den nye 'Donutville' er holdt i pink farver, som står godt til de mange flot pyntede donuts.

Ruken Öztürk er født og opvokset i Kalundborg, og bor også stadig i byen. Hun har arbejdet som tjener i seks år, heraf de tre af dem som bestyrer på La Viva i Kalundborg. Hun har altid elsket at være kreativ, og fik så pludselig idéen med at sælge donuts, som hun selv pynter med alverdens lækre fyld og toppings.

’Donutville’ ligger få meter fra Kalundborg Havnepark, og har åben alle ugens dage fra kl.10-19.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0