AnnonceLuk annonce
Hyundai Kalundborg sender kunder på sommerferie

18-06-2020

Hyundai ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S i Kalundborg, David Due Larsen, er klar til at vise de nye Hyundai modller frem. Foto: Jens Nielsen

Lige nu giver Hans Frederiksen A/S - Hyundai Kalundborg et sommerferieophold på et valgfrit Comwell hotel i Danmark til dem, der køber en ny Hyundai Kona, Tucson eller i30 i løbet af sommeren.

For rigtig mange danskere bliver sommerens rejser sydpå i år skiftet ud med en ferie i Danmark. Hyundai vil gerne gøre ferien i Danmark lidt sjovere for dem, der vælger at køre ud i sommerlandet i en ny bil. Derfor får alle, der køber en ny Hyundai Kona, Tucson eller i30 5-dørs eller stationcar i juni eller juli måned et sommerferieophold på et Comwell-hotel i Danmark med i prisen. Ferieopholdet består af 5 overnatninger for 2 personer inkl. morgenmad.

"Kør-selv-ferie har i mange år været en af danskernes foretrukne måder at holde ferie på. Sidste år kørte omkring 60% af danskerne nemlig på ferie i egen bil. I år holder mange sommerferie i Danmark på grund af corona, og vi vil gerne gøre det endnu sjovere for danskerne at tage deres nye bil med på ferie rundt i Danmark. Derfor er vi gået sammen med Comwell om at give et sommerferieophold med i prisen til dem, der køber en Kona, Tucson eller i30inden udgangen af juli måned," siger David Due Larsen, Hyundai ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade, Kalundborg.

Hos Hyundai Kalundborg løber kampagnen fra 15. juni til 31. juli og gælder biler på lager, herunder Kona, Tucson samt i30 både som 5-dørs og stationcar i udstyrsvarianterne Value Edition, Value Edition+ og Limited Edition. Uanset hvilken model valget falder på, er de alle propfyldt med lækkert udstyr. Bilen skal være leveret senest 14. august, mens værdibeviset skal indløses i perioden 15. juni - 30. september 2020.

Familiebilen i30

Hyundai i30 5-dørs- eller stationcar er det oplagte valg for den lidt større familie. Udstyrslisten tæller blandt andet 2-zonet klimaanlæg, 8" touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, fartpilot, bakkamera, fjernlysassistent, træthedsovervågning, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse og meget mere.

Den populære SUV Kona

Kona er en af Danmarks mest populære SUV'er, som har en høj kørestilling med et godt overblik og udsyn. På udstyrslisten er der bl.a. klimaanlæg, 7"touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, fartpilot, bakkamera, LED-kørelys, træthedsregistrering, automatisk nødbremse samt tågelygter foran.

Tuscon med plads til det hele

Den større og mere rummelige Tucson er også en del af sommerferiekampagnen. Her får man bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 7" touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, varme i rattet, bakkamera, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse og aktiv vognbaneassistent.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0