AnnonceLuk annonce
Hvorfor hvorfor dit og hvorfor dat

18-02-2017

Alle billeter var revet væk til Spørge Jørgen, lørdag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Teaterforestillingen Spørge Jørgen blev en stor succes med alt udsolgt til forestillingen på Høng Bibliotek, lørdag i efterårsferien.

Selv om historien om Spørge Jørgen, skrevet af Kamme Laurents, er helt fra 1944, så kan den stadig fange børn og voksne. Lørdag eftermiddag kunne Høng Bibliotek melde alt udsolgt, dvs 80 billetter, til en teaterforestilling, for de 3-8 årige, om den meget spørgende Jørgen.

Det var ’Spørge Signe’ og Spørge Anders’ fra Team Teateret, som stillede spørgsmålene mere eller mindre på Spørge Jørgens vegne. De var søde og sjove, når de rendte rundt i røde knæbukser med smæk og røde gummisko, og forvandlede spørgsmålene til underholdende teater, bl.a. med moderne hjælpemidler som fluorescerende lys og plexiglas.

Facebook og Ipad

Selv om historien om Spørge Jørgen er gammel, så havde Team Teatret piftet historien op til moderne tider, hvor både Facebook og Ipad indgik i forestillingen.

Historien om den spørgende dreng Jørgen, ender med at forældrene bliver så trætte af Jørgens mange spørgsmål at han får smæk og bliver lagt i seng, den var nok ikke helt gået i dag, og man kan da undre sig over at teksten ikke for længst er blevet forbudt og skrevet om. Det var nok mere politisk korrekt at give drengen smæk i 1944, en i 2017.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0