AnnonceLuk annonce
Hvor skal busserne køre hen?

29-01-2017

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med, at Kommunalbestyrelsen skal indsende ønsker til ændringer af den kollektive trafik i kommunen, afholdes der igen i år borgermøde om netop den kollektive trafik.

Kommunalbestyrelsen kan senest den 1. maj 2017 indsende ønsker til ændringer af den eksisterende kollektive trafik til Movia.

Men inden afholdes borgermøde for alle, hvor Trafik- og Kørselsudvalget gerne vil høre brugernes idéer og forslag til, hvordan man sammen kan arbejde for, at der kommer endnu flere brugere af den kollektive trafik

”Vi gør det selvfølgelig for at få borgernes input – måske noget kan gøres anderledes. I 2018 har vi jo også en bunden opgave mht. den nye station på Stejlhøj, da vi skal finde ud af hvilke busser, der skal køre den vej. Men måske, der også er noget andet, som vi ikke har tænkt på, men som borgerne har tænkt på. Alle er velkomne, og man kan også give sit input med skriftligt, hvis man ikke har lyst eller tid til at møde op til mødet,” siger kommunalbestyrelsesmedlem, Gitte Johansen (V)

Borgermødet afholdes onsdag den 8. februar 2017 kl. 19 på Rådhuset på Holbækvej i Kalundborg (i kantinen).

Har man ikke mulighed for at deltage i Borgermødet, kan man sende sin idé/forslag til kommunen senest onsdag den 22. februar 2017. Idéer/forslag skal indsendes elektronisk ved udfyldelse af formular, der findes på kommunens hjemmeside under: Borger/Veje, Teknik og Miljø/Kollektiv trafik.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0