AnnonceLuk annonce
Hvor heldigt et menneske er jeg?

16-09-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lokal forfatter holder foredrag i Svebølle med foredraget ’Hvor heldigt et menneske er jeg’.

I foråret 2018 udgav Louise Nielsen bogen "Hverdagsprosa", og nu holder Louise Nielsen foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek mandag d. 8. oktober.

Privat bor Louise Nielsen i Kalundborg Kommune, og er aktiv i Svebølle Aktivitetscenter, hvor hun er formand for Brugergruppen.
Foredraget, der tager udgangspunkt i bogen, er en beretning om hendes liv igennem 1900-tallet og ind i det nye årtusinde. En omskiftelig rejse fra barndom på landet til voksenliv i byen. Hun fortæller om Ib, Louises livsledsager gennem knap 60 år, hans barndom og ungdom, om deres samliv, og til sidst om deres efterår i provinsen, et efterår der har været præget af kampen mod sygdom. Louise er et positivt menneske, som altid har set mulighederne og ikke begrænsningerne. Derfor har hun valgt at kalde foredraget "Hvor heldigt et menneske er jeg".

Arrangementet er et samarbejde mellem Kalundborg Biblioteker, Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe og Bjergsted Lokalhistoriske Arkiv. Ønskes billetter, skal de bookes via www.kalundborgbib.dk 

Har borgerene i Svebølle brug for hjælp til billetkøb, kan man henvende sig til Biblioteksgruppen ved Olav Rye Hintze på tlf.: 29914576, ligesom man altid kan få hjælp til at købe billetter ved personlig henvendelse på Kalundborg Biblioteker. 

Foredraget finder sted på Kvik Biblioteket i Svebølle mandag d. 8. oktober kl. 19 – 21. I pausen serveres kaffe/te og noget sødt til tanden, og der er mulighed for køb af vand. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0