AnnonceLuk annonce
Hvis du skal skyde nogen, så kan du skyde mig

25-08-2016

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften og natten til torsdag har der været to forsøg på røveri i henholdsvis Høng og Kalundborg.

Onsdag aften l. 21.21 blev anmeldt et røveri mod et pizzeria på Slagelsevej i Høng, hvor en gerningsmand kom ind med hånden under jakken. Han trak en lille sort pistol frem og truede personalet og sagde, at han skulle have penge.

Røveren beskrives som: Mand, ca. 25 år, 190 cm høj, hvid i huden, røde øjne – muligt påvirket – talte dansk, iført sort kasket med hvid stribe, sort sommerjakke, mørkeblå jeans, bevæbnet med sort pistol.

Han flygtede fra stedet og kørte mulig fra Høng i en sølvgrå personbil i retning mod Sæby. Politiet søgte med hunde på stedet efterfølgende, men fandt ikke frem til gerningsmanden.

Forsøg på røveri – Kalundborg.

Kl. 00.19 kom en mand ind på værtshuset Høvlen, Skibbrogade i Kalundborg. Manden holdt en pistollignende genstand i den ene hånd og sagde, at det var et røveri. Det fik en af gæsterne til at rejse sig op og sige, at ”hvis du skal skyde nogen, så kan du skyde mig”. Det fik røverens mod til at forsvinde, og han forlod stedet til fods.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand/dreng, 15-20 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, dansk af udseende, iført kasket og tørklæde for ansigtet, lyserøde solbriller, mørk Adidas trøje med lyse striber og mørke bukser. Havde en pistollignende genstand i den ene hånd.

Politiet efterforskede sagen, men fandt i første omgang ikke frem til gerningsmanden.

Om de to sager har noget med hinanden at gøre undersøger politiet nu.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0