AnnonceLuk annonce
Hvilken fantastisk glædelig nyhed for Vestsjælland.

03-09-2018

Læserbrev:

Hvilken fantastisk glædelig nyhed for Vestsjælland & Danmark som helhed!

Regeringen har I forbindelse med sit finanslovsudspil for 2019 afsat kr. 60 mio. til forundersøgelse af en kommende Kattegatbro.

For det første, må en beslutning omkring færdiggørelse af Kalundborgmotorvejen være et spørgsmål om få måneder, hvilket medføre at Kalundborgs virksomheder fortsat kan skabe arbejdspladser og vækst til glæde for os alle på Vestsjælland.

For det andet, vil en fast forbindelse over Kattegat med udgangspunkt fra Kalundborg/Røsnæs, give en fantastisk mulighed for fremgang og udvikling for Vestsjælland. Kalundborg vil blive centrum I Danmark, lige midt imellem Aarhus & København. Det giver et perspektiv for muligheder for fremgang, som ingen anden beslutning kan matche. Det vil have enorm betydning for vores region.  

Store dele af Sjælland har siden centraliseringen I forbindelse med strukturreformen og en finanskrise oveni, haft svært ved at følge med udviklingen i resten af Danmark. Det ses hver gang Danmarks Statistik kommer med undersøgelser omkring udviklingen i vores land. Det gælder I forhold til jobskabelse, borgernes levealder, uddannelse niveau, vores sundhedstilstand, boligpriser, BNP per indbygger, osv. hvor vores region halter bagefter hver gang.

En kommende Kattegatbro vil i den grad være med til at bringe balance I overstående skævvridning af Danmark. Derfor er jeg varm fortaler for en sådan forbindelse.

Og ja et infrastruktur projekt som dette, vil selvfølgelig give ændringer I landsskabet, men inden vi tager sorgerne på forskud, så kik engang til Storbæltsbroen som står som et klasseeksempel på at naturen og ejendomme i den grad beholder værdien, endda med pil op.

Stor ros til Regeringen for at tænke stort og visionært, til gavn for hele Danmark, som i den grad vil bringe Danmark I bedre balance og dermed et fantastisk potentiale for udvikling af vores region.

Jakob Beck Jensen, Kommunalbestyrelsesmedlem Kalundborg Venstre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0