AnnonceLuk annonce
Hvidebæk er klar til messe

09-09-2019

Hvidebæk Messen slår dørene op søndag den 15. september. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 15. september er der endnu engang Hvidebæk Messe i Hvidebækhallen, og opbakningen til messen er stor. Alle 33 stande er udsolgt.

Rigtig mange firmaer og foreninger er repræsenteret på Hvidebæk Messen, der åbner dørene på søndag den 15. september fra kl. 10-16.Udover de mange foreninger og virksomheders stande vil der også være både gymnastik- og tangoopvisning, underholdning ved Ole Kibsgaard fra bl.a. Kaj & Andrea og Shu-bi-dua, gudstjeneste og selvfølgelig det obligatoriske sildebord til frokost.

Det er kulturudvalgsformand, Ole Glahn (R), der står for åbningstalen til messen i Hvidebækhallen. Vil man nå en gudstjeneste, vil det også være en mulighed på messen, da sognepræst Kim Gilling Hansen, Hvidebæk Pastorat, afholder gudstjeneste i hallen. Derudover vil den Argentinske Tangoskole i Jerslev vise den sydamerikanske dans, tango. De har også en stand på messen, hvis man nu har spørgsmål før eller efter dansen, som foregår kl. 11.30. Der vil ligeledes være opvisning fra Hvidebæk IF, gymnastikforening, inden det gratis sildebord.

Taknemmelig for stor opbakning

”Det er første gang, at jeg står i spidsen for Hvidebæk Messen, men vi synes, at programmet er blevet godt. Der er både noget af det, der plejer at være, og så noget nyt. Opbakningen fra foreninger og virksomheder har været god, og det er vi selvfølgelig meget glade for,” siger Erik Voss, der har været formand for Hvidebæk Lokalråd siden marts 2019, hvor han overtog efter Jørgen Bøge.

Som tilfældet har været de tidligere år, kåres messens flotteste stand også i år, hvilket er gæsternes job: ”De kan udfylde en seddel, som de modtager, når de ankommer til messen, og den stand med flest stemmer vinder. Så enkelt er det,” siger Erik Voss.

Der er også tænkt på børnene

Underholdningen for børn og barnlige sjæle vil Ole Kibsgaard står for i år. Mange kender ham fra Kaj & Andrea, ligesom han har været med i Shu-bi-dua, hvor han var guitarist.

Messen er arrangeret i et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd og Hvidebæk Erhvervsforening, og der er gratis adgang til messen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0