AnnonceLuk annonce
Hvad vil regeringen bruge de 60 mio. kr. til?

09-12-2018

Af Jens Nielsen

Foreningen 'Nej til motorvej på Røsnæs' vil nu søge aktindsigt i forbindelse med at Regeringen har vedtaget at afsætte 60 mio. Kr. på finansloven i 2019, til en forundersøgelse af en måske kommende Kattegatforbindelse.

Nu er det efterhånden over en uge siden, at Regeringen og DF satte 60 mio. kr. af til at gå videre med en Kattegatforbindelse, og offentligheden har stadig ikke fået noget af vide om, på hvilken baggrund de mange penge er afsat, skriver foreningen 'Nej til motorvej på Røsnæs' i en pressemeddelelse.


”Det er bemærkelsesværdigt, at de afsætter 60 mio. skattekroner, inden screeningen, som skulle være grundlaget for at afsætte pengene, er færdig. Det er en kortslutning af processen og den offentlige debat,” siger Anders Jørn Jensen, formandsskabet i foreningen ’Nej til motorvej på Røsnæs’ og fortsætter:
”I foreningen 'Nej til motorvej på Røsnæs' går vi nu i gang med at søge aktindsigt, for det er jo lidt svært at have en offentlig debat om finansloven, når oplysningerne, som de sætter pengene af på baggrund af, ikke tilgår offentligheden.”

 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0