AnnonceLuk annonce
Hvad sker der, når man ringer 112?

22-09-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Det spørgsmål kan du få besvaret den 26. september, hvis du tilmelder dig efterårets første sundhedscafe, som afholdes fra kl. 16 - 18 i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg.  

Hvem kommer man til at tale med, og hvad har de brug for at vide, når man ringer 112, er noget af det man kan blive klogere på. Kenneth Normand, der er avanceret paramediciner og funktions-ansvarlig i Præhospitalt Center i Region Sjælland fortæller nemlig om alt det og meget mere. 

Man hører også om de frivillige, man kan møde, hvis man får akut brug for hjælp. Præhospitalt Center har et veluddannet bredt sammensat personale, ambulance-assistenter, behandlere, paramedicinere og akutlæger. Hvilke kompetencer har de og hvem gør hvad? 

Information og spørgsmål

Der vil undervejs i oplægget komme gode råd om korrekt alarmering, samt oplysning om symptomer på akut og invaliderende sygdom, som man bør reagere på. Kenneth Normands baggrund er 16 års erfaring med at arbejde med syge og tilskadekomne fra forsvaret og det Præhospitale miljø. Der vil efterfølgende være rig mulighed for at stille spørgsmål til Præhospital behandling.     

Efter oplæg og spørgsmål serveres frugt og vand i receptionsområdet, og der vil være mulighed for at tale med arrangørerne om deres tilbud til borgerne i Kalundborg Kommune. Sundhedscafeerne arrangeres i et samarbejde mellem Diabetesforeningen, Hjerte-foreningen, Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, Kalundborg Kommune og Region Sjælland.

Sundhedscafeen afholdes onsdag 26. september fra kl. 16 - 18 i Sundheds- og akuthuset på Nørre Allé 31 i Kalundborg. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker til: Grethe Husted, tlf.21 28 99 52 eller Hans Darré, tlf.23 80 66 86.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0