AnnonceLuk annonce
Hvad kan jeg blive?

05-03-2019

Peter Westergaard fra BDO Kalundborg var forbi Allikelund Gymnasium for at fortælle om mulighederne som trainee. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

BDO Kalundborg var tirsdag forbi Allikelund Gymnasium for at fortælle om mulighederne som revisortrainee.

Der findes rigtigt mange muligheder for en uddannelse efter at have afsluttet erhvervsskole, gymnasie eller et erhvervsakademi, og det kan være svært at få valgt det rigtige, derfor var Peter Westergaard, fra BDO Kalundborg, tirsdag formiddag forbi Allikelund Gymnasium i Kalundborg, for at fortælle en række elever om mulighederne som revisortrainee.

Med til mødet var også Kenneth Hvilsted Olsen, som lige nu er i gang som trainee hos BDO Kalundborg, og som kunne fortælle om hans erfaringer.

Hos BDO ansættes mellem 40 og 50 trainees årligt på landsplan, hos BDO i Kalundborg er der lige ansat en trainee, men der er plads til en til, oplyser Peter Westergaard.

BDO har sin egen uddannelse, hvor revisortrainees fra hele landet samles til undervisning, som baner vejen for en spændende karriere som fremtidens revisor.

Ud over selve opgaverne ved jobbet, blev eleverne også oplyst om hvordan man møder op til sin første jobsamtale, ligesom det blev nævnt at eleverne bør tænke over hvad billeder de har på de sociale medier og hvem der har adgang til at se dem.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0