AnnonceLuk annonce
Hvad er Sjællændernes favorit-mormorret?

07-10-2016

Æbleflæsk er en af de muligheder man kan stemme på. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Fra august til november fejrer Kvickly Kalundborg, Coops 150-års jubilæum ved at smage sig igennem mormors mad og afgør hvilken mormorret, der er danskernes favorit, fredag den 14. oktober er der smagsprøver på mormormad i Kvickly.

Fra den 10. oktober – 21. november er der særligt fokus på Sjællændernes favorit-mormorret fra 70’erne. Ud fra Ditte Ingemanns roste bog ”Moderne mormormad” har Samvirke udvalgt 10 mormorretter fra 1970’erne, som i oktober er en del af afstemningen på coop150.dk.

14. oktober offentliggøres Sjællændernes favorit. Så er det spændende og se om det er samme 70’er-ret som hele Danmark har stem til tops.

”Bedstemors køkken er fuldt af gode historier. Derfor inviterer vi også Sjællænderne til at fortælle os deres bedste minde med mormormad – du bestemmer selv, om det skal være en speciel begivenhed, en særlig måde, din bedstemor lavede mad på, et listigt fif eller noget helt fjerde. Send os din historie på Samvirkes facebookside”, siger Kirsti Thygesen, varehuschef, Kvickly Kalundborg.

En dommerkomite kårer den bedste af de Sjællandske mormormad-historier. Den Sjællandske mormormad-dommerkomite består af viceborgmester i Kalundborg Kommune Peter Jacobsen, direktør i Kvickly Kalundborg Keld Haapanen, Sjællandske mediers chefredaktør og adm.dir. Torben Dalby Larsen og medlem af Coops landsråd for Sjælland John Mogensen.

Fredag d. 14. oktober vil kokken Ditte Ingemann sammen med slagteren i Kvickly Kalundborg stå for smagsprøver på den 70’erret, som har fået flest Sjællandske stemmer. Samtidig offentliggøres Sjællands bedste mormormad-historie. Alt dette sker i Kvickly Kalundborg på Elmegade 9A, hvor alle er velkomne.

Coops 150 års jubilæum fejres fordi en kreds af Thisted-borgere 6. maj 1866 stiftede Danmarks første levedygtige brugsforening. Brugsforeningen blev til flere, som gik sammen i FDB, der siden blev til Coop, og med mere end 1.200 butikker i dag er Danmarks førende udbyder af dagligvarer. Mere information om jubilæet på coop150.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0