AnnonceLuk annonce
Hundeejer overfaldet

28-05-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften fik politiet en henvendelse fra en hundeejer, der var blevet overfaldet af en anden hundeejer i Høng.

Kort før kl. 21.30 onsdag aften anmeldte en 59-årig, mandlig hundeejer fra Høng, at han lidt tidligere på aftenen kl. ca. 20.45 var blevet overfaldet af en anden hundeejer. Hundeejeren havde luftet sin hund og mødte undervejs en anden hundeejer, hvis to store hunde løb rundt uden at være i snor. 

Den 59-årig hundeejer bad den anden hundeejer om at få hundene i snor, da hans egen lille hund tidligere var blevet overfaldet, og derfor hurtigt blev nervøs, men den anden hundeejer afviste dette. Da hans to store hunde kom løbende hen mod den 59-årige, tog han en kæp og slog ud efter dem, så den ene blev ramt. Det bevirkede, at hundeejeren til de to store hunde blev sur, og fulgte efter den 59-årige, som til sidst blev overfaldet med slag mod hovedet og muligvis også sparket.

Politiet iværksatte straks en efterforskning, der førte til identifikation af hundeejeren med de to hunde. Der var tale om en 26-årig mand fra Høng, som lige inden midnat blev anholdt på sin bopæl. Han blev sigtet for vold og løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere om, når sagen skal afgøres.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0