AnnonceLuk annonce
Hunde blev kørt trætte inden nytårsfyrværkeri

31-12-2019

Rigtigt mange hunde og deres ejere var mødt op for at være med på gåturen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Gørlev Dyreklinik havde igen i år inviteret på en lang gåtur for de firbenede og deres ejere, for at hundene skulle blive trætte inden der bliver skudt fyrværkeri af.

I dag, nytårsaftensdag, havde Gørlev Dyreklinik inviteret alle hunde og hundeejere på en nytårsgåtur, det er fjerde år i træk at de firbenede og deres ejere kan være med på den fælles tur.

En gåtur for at hundene kan bruge noget energi og blive godt trætte inden nytårsaften, og hundene bliver ekstra trætte når der er så mange indtryk fra de andre hunde på turen.

I gen i år var der to ture at vælge imellem, en på seks kilometer og en på tre kilometer, og omkring 50 hundeejere mødte op med både store og små hunde, rigtigt mange hunderacer var repræsenteret på turen, der startede kl. 10 fra Gørlev Dyreklinik.

Dyreklinikken har nogle simple råd til hundeejerne, som har hunde der er bange for fyrværkeri.

”Det er en god ide at få luftet hundene i løbet af dagen, så de ikke skal ud om aftenen, og så er det en god ide at rulle gardinerne for, og skrue op for musikken, og endelig kan man få noget beroligende medicin.”

På YouTube findes der film med lyde af fyrværkeri, som så kan afspilles op til nytåret i forskellig lydstyrke, så hundene på den måde vænner sig til fyrværkeriet.

Efter gåturen blev der serveret godbider til hundene og kaffe og kransekage til hundeejerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0