AnnonceLuk annonce
Hunde blev kørt trætte inden nytårsfyrværkeri

31-12-2018

Ritgigt mange hunde og deres ejere var mødt op for at være med på gåturen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Gørlev Dyreklinik havde igen i år inviteret på en lang tur for de firbenede og deres ejere, for at hundene skulle blive trætte inden der bliver skudt fyrværkeri af.

I dag, nytårsaftensdag, havde Gørlev Dyreklinik inviteret alle hunde og hundeejere på en nytårsgåtur, det er tredje år i træk at de firbenede og deres ejere kan være med på den fælles tur.

”Det er dybest set for at hundene kan bruge noget energi og blive godt trætte inden nytårsaften at vi laver turen, og de bliver jo mere trætte når der er så mange indtryk fra de andre hunde,” fortæller Lise Gregersen, dyrlæge og medindehaver af Gørlev Dyreklinik.

I år var der to ture at vælge imellem, en på fem kilometer og en på to kilometer, og omkring 60 hundeejere mødte op.

Lise Gregersen har nogle simple råd til hundeejerne, som har hunde der er bange for fyrværkeri.

”Det er en god ide at få luftet hundene i løbet af dagen, så de ikke skal ud om aftenen, og så er det en god ide at rulle gardinerne for og skrue op for musikken, og endelig kan man få noget beroligende medicin.”

Gørlev Dyreklinik udleverer også en cd med lyde af fyrværkeri, den kan så afspilles op til nytåret i forskellig lydstyrke, så hundene på den måde vænner sig til fyrværkeriet.

Efter gåturen blev der serveret godbider til hundene og kaffe og kransekage til hundeejerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0