AnnonceLuk annonce
Hund stak af efter færdselsuheld

02-05-2019

Af Jens Nielsen

En hund er forsvundet efter at en kvinde onsdag formiddag forulykkede med sin bil på Jyderupvej.

Onsdag formiddag kl. 0918 forulykkede en 42-årig kvinde fra Ruds-Vedby, da hun kørte i en personbil ad Jyderupvej mod syd omkring Sønderød.

Af ukendte årsager mistede hun kontrollen over bilen, kørte via den modsatte kørebanehalvdel i grøften og standsede ca. 100 meter inde på en mark. Bilens airbags blev udløst, men den 42-årige var sluppet uskadt fra uheldet, efter at hun var blevet bragt til kontrol på skadestuen.

Rutinemæssigt fik hun udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for at afgøre, om hun kunne være påvirket af et medikament i et omfang, der kunne være ulovligt i forbindelse med bilkørsel.

Under kørslen medbragte hun sin hund i bilen, men i forbindelse med uheldet stak den af og er ikke fundet siden, selv om den blev eftersøgt i området.

Hunden kan beskrives som en blanding af dansk/svensk gårdhund, chihuahua og en gravhund. Den er brun og bærer et rødt halsbånd.

Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken. Politiet afventer nu analysen af blodprøverne, før politiet kan oplyse den 42-årige om sagens afgørelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0