AnnonceLuk annonce




Hund reddet op fra 8 meter dyb brønd

04-09-2019

Af Jens Nielsen

Mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen fik onsdag reddet en hund op, som var faldet i en 8 meter dyb brønd på Nostrupvej i Kalundborg.

I forbindelse med markarbejde havde et redskab på en traktor haft fat i et brønddæksel og skubbet det lidt til side uden at nogen havde bemærket det, men det fandt retriever Albert ud af onsdag lige over middag, for der faldt den nemlig i brønden og røg omkring 8 meter ned.

Mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt for at redde hunden op.

”Vi fik fjernet den øverste kegle på brønden og så satte vi en stige ned i brønden, og da jeg var den mindste, kravlede jeg ned i brønden og fik fat i hunden og bar den op til sin ejer,” fortæller indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jan Clausen, og fortsætter,

”Der var kun omkring 15 cm. vand i bunden af brønden, men hunden har tilsyneladende klaret faldet uden de store skader, den løb selv rundt da den kom op, men er lige blevet tjekket hos en dyrlæge.”

Heldigvis opdagede ejeren med det samme, da hunden faldt i brønden, og han fik alarmeret brandfolkene, så den ikke skulle være på bunden af brønden i længere tid.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0