AnnonceLuk annonce
Hund forsvundet på Tissø – stor eftersøgning i gang

01-01-2019

Af Jens Nielsen

Omkring 200 frivillige har søgt efter en jagthund som er forsvundet på Tissø i søndags. Hunden er endnu ikke fundet og eftersøgningen fortsætter.

En jagthund er under en jagt søndag på Tissø, desværre svømmet for langt ud og på grund af strøm/vind er hunden blevet væk for jægeren.

Jagthunden er en sort labrador med navnet Messi, som har en camouflage neopren vest på. Hunden er svømmet ud fra Bakkendrup området og kan muligvis være drevet i land i området omkring Sæby Kirke.

Jagthundens forsvinden er blevet delt på Facebook næsten 8000 gange og det har fået rigtigt mange frivillige til at møde op for at være med til at søge efter hunden rundt om Tissø, men Messi er desværre ikke fundet endnu.

Peter Søllested som er hundens ejer, er meget taknemmelig for den store hjælp som frivillige har ydet for at finde jagthunden, på Facebook skriver han,

”Det er til at blive helt rørt over alle de positive tilkendegivelser og hjælp, mig og min familie har modtaget, det har været noget over hvad jeg/vi havde forventet. jeg har modtaget opkald, sms, beskeder fra over 100 mennesker jeg ikke kender, 200 har søgt i og omkring Tissø, syv forskellige har været i luften med droner, strandjægere fra Næstved og Havnsø har afsøgt sivkanter med kravle pramme, nogen er kommet med kaffe andre har koordineret, folk fra Fyn og Jylland har tilbudt at komme med natkamera, tusind, tusind tak alle sammen.”

Der søges stadig efter jagthunden i området rundt om Tissø, og om den bliver fundet i live, vides ikke, måske den stadigvæk er i Tissø, men den kan måske også være kommet på land og strejfer rundt i området, derfor håber de mange frivillige som hjælper med eftersøgningen at andre vil kikke efter Messi.

Følg med på Facebookgruppen Messi efterlyses/eftersøges

Peter Søllested kan kontaktes på tlf. 21330078Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0