AnnonceLuk annonce
Hun arbejder med hjertet

13-07-2017

Laila Bregner Carlsen fik mange gaver i dag ved sin afskedsreception tidligere i dag. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Laila Bregner Carlsen, der i seks år har været ansat i Kalundborgegnens Erhvervsråd, går nu nye veje. Der blev i eftermiddags holdt reception for hende, og rigtig mange var mødt op for at ønske hende held og lykke i det nye job.

Projekt- og Udviklingschef hos Kalundborgegnens Erhvervsråd, Laila Bregner Carlsen, er vellidt, det er der ingen tvivl om. Hun afholdte i dag reception hos Kalundborgegnens Erhvervsråd, hvor lokalerne var fyldt med mennesker, der gerne ville sige farvel til Laila Bregner Carlsen, der bor i Holbæk, men har arbejdet i Kalundborg de sidste otte år – i en stilling, hvor hun har lært rigtig mange mennesker at kende.

Hvad Laila Bregner Carlsen skal nu, er endnu ikke officielt, men at hun forlader byen, er en kendsgerning.

”Mit jobskifte var en mulighed, der bød sig, og jeg greb den, men jeg har været rigtig glad for min tid i Kalundborg, og kommer til at savne byen og kalundborgenserne. I Kalundborg deler man min opfattelse af, at man skal løfte i flok, og her er mange mennesker, som jeg holder af,” siger hun.

Ros i lange baner

Både Erhvervsdirektør, Hans Søie og tidl. formand for Handelsstandsforeningen, Ditte Schwartzbach holdte tal for Laila Bregner Carlsen, og de begge talte om, hvor dygtig og effektiv Laila Bregner Carlsen er til sit job, og ikke mindst om, hvor vellidt hun er blandt alle, hun møder på sin vej.

Ditte Schwartzbach sagde bl.a. i sin tale: ”Du arbejder med hjertet, og har taget hele Kalundborg til dig. Jeg håber ikke, at det er sidste gang, vi ser dig i byen.”

Mange bolde i luften

Laila Bregner Carlsen blev ansat som aktivitetskoordinator i Kalundborg Handelsstandsforening i sommeren 2009, men arbejde sideløbende også for Kalundborgegnens Erhvervsråd, og læste til lærer på samme tid.  Da hun blev færdig med sin uddannelse, udløb kontrakten også hos Kalundborg Handelsstandsforening, men hun blev tilbudt et fuldtidsjob hos Kalundborgegnens Erhvervsråd som konsulent, og det tog hun.

Da erhvervsdirektør, Poul Jensen, trak sig fra posten på grund af beskyldninger om dårligt arbejdsmiljø og sexchikane, blev Laila Bregner Carlsen konstitueret som erhvervsdirektør, og det job klarede hun også til UG. Men når hun tænker tilbage på sin tid i Kalundborg, er det især Rekrutteringsalliancen som hun tænker tilbage på med stolthed.

”Rekrutteringsalliancen var med til at sætte Kalundborg på danmarkskortet, og det er jeg da stolt af at have været en del af,” siger hun.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0