AnnonceLuk annonce
Humor som værktøj

25-10-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Karen Marie Lillelund gæster Kino Den Blå Engel den 1. marts 2017, hvor hun fortæller om humoren som værktøj til livsglæde. Foredraget sker i samarbejde med Novos Personaleforening.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen Marie Lillelund giver i sit foredrag i Kino Den Blå Engel i Kalundborg den 1. marts kl. 20 mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.

”Det er en udbredt misforståelse at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau. Men det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den,” siger Karen Marie Lillelund.

Billetsalget er godt i gang, men der er endnu ledige pladser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0