AnnonceLuk annonce
Hovedvej spærres for al trafik ved Rørby

19-06-2020

Rundkørslen ved Rørby spærres helt for trafik mens der lægges nyt slidlag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rundkørslen på Slagelse Landevej, Rute 22, spærres helt for trafik mens der lægges ny asfalt. Der etableres omkørsel gennem Årby.

Fra i dag fredag d. 19/6 kl. 18.00, lukkes rundkørslen ved Rørby på Slagelse Landevej, Rute 22, for al trafik. Det gælder alle fire ben i rundkørslen.

Asfalten i rundkørslen er slidt og der skal lægges nyt slidlag, oplyser Vejdirektoratet, som står for opgaven.

”Vi starter fredag aften kl. 18 med at fræse den gamle asfalt af, det varer til omkring kl. 04 lørdag morgen, og så starter vi lige efter med at lægge det nye slidlag, det arbejde forventes at vare til lørdag aften kl. 18, og i det tidsrum vil rundkørslen være spærret for al trafik og der bliver etableret omkørsel,” fortæller Bo Wamsler, civilingeniør ved Vejdirektoratet.

Så rundkørslen vil altså være spærret et helt døgn. Søndag morgen kl. 08 spærres der af igen frem til kl. 18, hvor arbejdet med afstribning pågår. Bliver arbejdet færdigt før kl. 18 søndag, bliver rundkørslen åbnet for trafik.

Der etableres omkørsel gennem Årby via Mogensbanke, Møllevangen, Årbygade og Årbyvej.

”Der kommer muligvis regn lørdag og så bliver det et problem at få lagt slidlaget og lavet afstribning, så derfor kan det være at den del af arbejdet udsættes til næste weekend,” oplyser Bo Wamsler.

UPDATE:

Vejdirektoratet meddeler fredag morgen at på grund af dårligt vejr udskydes selve asfaltarbejdet til i næste uge, hvor arbejdet vil blive udført om natten, men selve arbejdet med at fræse den gamle asfalt af udføres fra fredag kl. 18 og til tidlig lørdag morgen, hvorefter rundkørslen åbnes igen indtil der lægges asfalt en nat i næste uge.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0