AnnonceLuk annonce




Hovednavn til Multival

28-04-2019

Multival i Klosterparken for to år siden. I år afholdes Multival i Kalundborg Havnepark. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For ottende gang, at der er Multival i Kalundborg, dog bliver den populære festival for de unge afholdt i Kalundborg Havnepark i år, hvor hovednavnet er Emil Kruse.

Multival har efterhånden nogle år på bagen, og igen i år er der Multival for de unge i Kalundborg Kommune. Succesen har tidligere været stor, og Multihuset, der står bag endagsfestivalen, forventer da også, at der igen i år kommer et par tusinde unge for at høre musik i Kalundborg den 25. maj.

Festivalen er tidligere blevet afholdt i Klosterparken i Kalundborg, men bliver i år holdt i Kalundborg Havnepark i stedet, hvor 23-årige Emil Kruse er hovednavn, og dermed lukker festen lørdag aften.

Tilbage efter et års pause

Multival har haft et års pause, men er tilbage i fuldt flor, og de glæder sig til festivalen. På Multihuset Kalundborgs facebookside står der, at Emil Kruse, på trods af sine unge alder, har været en del af den danske musikscene i lang tid.

”Først som den ene halvdel af grime-duoen "Sleng", og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90'er-inspireret hiphop,” skriver Multival på siden.

Festivalens øvrige fem musiknavne er blevet offentliggjort i løbet af vinteren og foråret. MANILA kommer forbi, ligesom bluesrock-duoen Trouble Is, Clara Carrara, der skriver og komponerer alle sine sange på guitar, ukulele eller mandolin, gruppen Pipi og endelig Trio Ged, der spiller folkemusik med udgangspunkt i den nordiske folkemusik.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0