AnnonceLuk annonce
”Hold på hat og øjenbolde” 

04-07-2021

Signe Lindkvist og Iben Hjejle er klar med endnu et live Sitter Show.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ovenpå sidste års buldrende udsolgte succes, er den populære podcast-duo, Signe Lindkvist og Iben Hjejle, klar med endnu et live Sitter Show, når de tager landet rundt i efteråret 2021. Den 18. november besøger de således Kalundborg, da Kino Den Blå Engel har arrangeret show i Kalundborghallen.

Hvad har melankolske svenske viser, livstrætte russiske cirkusprinsesser, hollandsk elektronisk danseperformance og en gyser-gøg til fælles? Det var alt sammen nogle af de vanvittigt skønne ingredienser, Signe Lindkvist og Iben Hjejle krydrede deres Sitter Show med sidste år. Men de to damer er slet ikke færdige endnu.

Pandemien forsøgte at sætte en stopper for alt, hvad der har med sjov og spas på scenekanten at gøre, men Lindkvist og Hjejle har stadig har enorme mængder af cirkustricks, dristige numre og gøgl at dele ud af. Derfor er de lige nu i fuld gang med at udvikle ”Sitter Show II - Hold på hat og øjenbolde.”

“Vi havde det helt enkelt for sjovt til at lade det første show blive en engangsforestilling. Vi fandt ind til kernen af det, vi holder mest af; gøgl, sang på svenska og en hel del fornuftige betragtninger om for eksempel tissetrang, godt naboskab og kollegial misundelse,” siger Iben Hjejle.

For snart tre år siden, skabte Hjejle og Lindkvist ’Sitter’ – et podcast-hit, som med nu mere end 70.000 ugentlige lyttere, skabte grobund for det vaskeægte varitéshow, som duoen søsatte sidste år.

“I liveshowet har vi virkelig fundet vores form. Vi elsker begge to vanvittig udklædning, store følelser, et godt grin, musik og cirkus i én stor pærevælling og publikum kan være helt sikre på, at vi hver eneste aften vil give den alt, hvad vi har,” fortæller Signe Lindkvist.

Med sig har damerne deres husorkester bestående af hele Danmarks fællessangs-maestro, guitarist og pianist Ole Kibsgaard, samt trommerslager og alt-mulig-musiker, Emil de Waal, der er troldmændene bag den musikalske del af showet.

Billetter kan købes nu i Kino Den Blå Engel eller på biografens hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0