AnnonceLuk annonce
Holbækvej ensrettes igen

13-04-2020

Nu skal den sidste asfalt lægges på Holbækvej, på strækningen fra Stejlhøj til rundkørslen ved Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Resten af renoveringsarbejdet på Holbækvej i Kalundborg skal nu gøres færdigt, derfor ensrettes trafikken i godt to uger.

Trafikken på Holbækvej i Kalundborg var ensrettet i flere måneder i sidste halvdel af 2019 i forbindelse med et stort renoveringsprojekt, hvor der både blev skiftet vand og fjernvarmerør og der blev etableret fortov og cykelsti.

Nu skal arbejdes gøres færdigt, hvor det sidste lag asfalt skal lægges, og det betyder at Holbækvej ensrettes i godt to uger, startende fra i morgen, tirsdag d. 14. april.

Derved er det kun muligt at køre ind i byen ad Holbækvej, mens der bliver etableret omkørsel af Rynkevang og Stejlhøj, fordi den nye Station Øst, for dem der skal ud af byen i østlig retning, helt på samme måde som i efteråret.

Rundkørslen spærres af

Entreprenøren skal også udføre det sidste arbejde i rundkørslen ved Meny, derfor bliver den helt spærret for trafik fra d. 14. til 17. april i tidsrummet mellem kl. 20.00-06.00

Renoveringen af Holbækvej fra Stejlhøj til rundkørslen ved Meny, er den første af i alt tre etaper. Der er endnu ikke sat dato på hvornår de to næste etaper sættes i gang.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0